Welkom op de website van
Huurdersvereniging Goeree Overflakkee!
Op onze site willen we u op de hoogte houden van wat wij doen, van het laatste nieuws,
en over álles dat met huren en wonen te maken heeft.

Laatst bijgewerkt op 9 maart 2019.

De verhuizing is een feit.
Vanaf 14 februari wordt ons spreekuur gehouden op onze nieuwe locatie:
                      Antoon Coolenstraat 100a Sommelsdijk.

Nieuws Woonbond onder kopje welkom, laatste nieuws:
Woonbond roept Tweede Kamer op om de verhuurdersheffing om te zetten naar investeringsplicht duurzaam bouwen.

Nog geen lid

Lid worden is eenvoudig stort € 5,= op rekening NL67INGB0004941449 t.n.v. HV Goeree Overflakkee onder duidelijke vermelding van uw postcode en huisnummer .

Ons privacy beleid toegevoegd onder het kopje organisatie

Afbeelding invoegen

Achterbanraadpleging.

Wij willen graag uw mening horen, daarom hebben wij een email adressenlijst om onze leden te vragen hoe zij over bepaalde zaken denken.
Wilt u meedoen aan onze achterbanraadpleging geef dan uw emailadres aan ons door, dan krijgt u een paar maal per jaar een vraag voorgelegd.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!