Welkom op de website van
Huurdersvereniging Goeree Overflakkee!
Op onze site willen we u op de hoogte houden van wat wij doen, van het laatste nieuws,
en over álles dat met huren en wonen te maken heeft.
                                                                               Laatst bijgewerkt op 18-05-2019

U bent van harte welkom om ons kantoor te komen bezichtigen op        donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Nieuws Woonbond onder kopje welkom, laatste nieuws:
Woonbond roept Tweede Kamer op om de verhuurdersheffing om te zetten naar investeringsplicht duurzaam bouwen.

Nog geen lid

Lid worden is eenvoudig stort € 5,= op
    rekening NL67INGB0004941449 t.n.v.
    HV Goeree Overflakkee onder duidelijke
    vermelding van uw postcode, huisnummer
    en NIEUW LID

Ons privacy beleid toegevoegd onder het kopje organisatie

Afbeelding invoegen

Achterbanraadpleging.

Wij willen graag uw mening horen, daarom hebben wij een email adressenlijst om onze leden te vragen hoe zij over bepaalde zaken denken.
Wilt u meedoen aan onze achterbanraadpleging geef dan uw emailadres aan ons door, dan krijgt u een paar maal per jaar een vraag voorgelegd.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!